Orientalisk fisk med honung

Orientalisk fisk med honung

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta. Koka fisken i ånga, 100° ca 10 min.
Häll av spadet.
2. Blanda crème fraiche med övriga ingredienser.Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela blandningen över fisken. Gratinera fisken i ugn, 200° ca 15 min.
4. Koka couscousen.
Servera fisken med couscous.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Rita Alrezk, Nytorpskolan, Rönninge

  • Fett
    11,65 g
  • Kolhydrater
    62,36 g
  • Protein
    31,5 g
  • Energi (kJ)
    2060,68 kJ
  • Energi (kcal)
    492,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen