Orientalisk äppelsallad

Orientalisk äppelsallad

Gör så här

1. Klyfta varje äpple i 8 bitar.
2. Mixa ingefära med olja, salt och peppar till en marinad. Vänd ner ingefärsmarinaden i äppelklyftorna. Lägg i lök. Baka i ugn på 150°C tills allt är al dente, 5-10 min. Kyl ner.
3. Blanda crème fraiche med curry och vinäger. Smaka av med socker, salt och peppar. Vänd ned äppelblandningen och ruccolan.

Serveringsportion ca: äppelsallad 140 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2003

  • Fett
    6,68 g
  • Kolhydrater
    10,96 g
  • Protein
    0,98 g
  • Energi (kJ)
    469,1 kJ
  • Energi (kcal)
    112,14 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen