Olivebrioche

Olivebrioche

Gör så här

1. Blanda jäst, mjölk, mixade oliver, ägg och mjöl i en blandare med vinge ca 10 min.

2. Blanda rumstempererat smör med socker. Tillsätt smöret i degen lite i taget medan blandaren går. Låt degen vila i kyl under natten.

3. Dela degen i 4 delar. Rundriv och lägg i 4 smorda brödformar. Låt jäsa till fyrdubbel storlek. Baka av i ugn på 180° i 5 min. Sänk värmen till 160° och låt grädda ca 25 min till.

  • Fett
    168,36 g
  • Kolhydrater
    203,84 g
  • Protein
    46,9 g
  • Energi (kJ)
    10554,04 kJ
  • Energi (kcal)
    2521,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen