Olivbrioche med getostcrème, gulbetssallad och ängssytacrème

Olivbrioche med getostcrème, gulbetssallad och ängssytacrème

Gör så här

1. Ta bort kanterna på getosten. Mixa get- och färskost till en slät crème.

2. Kör ängssyran i råsaftscentrifug. Mixa ängs-syrajuicen med äggulor och vinäger. Tillsätt olja under knivens gång till en slät crème.

3. Skär gulbetorna i brunoise och blanda med olja, vinäger, salt och peppar.

4. Tryck ut portionsbitar ur briocheskivorna med rund utstickare, 5 cm i diameter. Rosta bitarna och spritsa på getostcrème, ängssyracrème och lägg på gulbetssallad. Garnera med ängssyra och mixade torkade oliver.

Källa: Falbyggdens ostbar 2016

  • Fett
    14,31 g
  • Kolhydrater
    2,51 g
  • Protein
    5,3 g
  • Energi (kJ)
    664,59 kJ
  • Energi (kcal)
    159,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen