Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Nyp ihop alla ingredienser rill crunchen. Fördela blandningen på en plåt med bakplåtspappar. Rosta i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd gärna på blandningen en gång under tiden. Låt svalna. Värm soppan. Servera soppan med en klick kvarg och toppa med dinkelcrunch.

Källa: Sagolika recept 2016

  • Fett
    108,28 g
  • Kolhydrater
    260,95 g
  • Protein
    78,29 g
  • Energi (kJ)
    9924,02 kJ
  • Energi (kcal)
    2369,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen