Nypon- och ingefärssirap

Nypon- och ingefärssirap

Gör så här

1. Koka upp nyponpuré och socker i en kastrull.

2. Skala ingefäran och skär i bitar. Tillsätt ingefära och kanel i nyponpurén. Pressa i citronsaften och låt sjuda ca 30 min.

3. Sila och häll upp på väl rengjorda burkar och förvara svalt.

  • Fett
    0,21 g
  • Kolhydrater
    17,52 g
  • Protein
    0,33 g
  • Energi (kJ)
    311,28 kJ
  • Energi (kcal)
    76,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen