Nötig granola

Nötig granola

Gör så här

1. Blanda de torra ingredienserna för- utom bären. Rör ihop honung och vaniljfrön, vänd ner i blandningen.

2. Rosta i ugnen på 190° 15–20 min till gyllenbrun färg, rör om då och då. Låt svalna, blanda med torkade bär.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

  • Fett
    271,59 g
  • Kolhydrater
    393,37 g
  • Protein
    110,89 g
  • Energi (kJ)
    19122,5 kJ
  • Energi (kcal)
    4567,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen