Nötconfiture

Nötconfiture

Gör så här

1. Rosta nötterna i en torr stekpanna, strö över salt.

2. Koka upp honung och vinäger, vänd ner nötterna och låt det småkoka i ca 15 min. Häll upp i en terrin-form klädd med bakplåtspapper och låt svalna.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    9,3 g
  • Kolhydrater
    39,78 g
  • Protein
    2,27 g
  • Energi (kJ)
    1065,25 kJ
  • Energi (kcal)
    254,66 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen