Nötbitar

Nötbitar

Gör så här

1. Dela hassel-, pekan- och cashewnötter i mindre bitar. Finhacka lite av pistagenötterna och lägg undan till garnering.
2. Blanda alla nötter med apelsinskal och choklad.
3. Klicka snabbt massan i små formar eller direkt på bakplåtspapper. Strö över de hackade pistagenötterna.
4. Förvara i rumstemperatur i en burk med tättslutande lock.

Källa: Cecilia Andersson, Årets Konditor 2012, Arla Köket Fun Baking 2016

  • Fett
    7,56 g
  • Kolhydrater
    5,8 g
  • Protein
    2,11 g
  • Energi (kJ)
    422,16 kJ
  • Energi (kcal)
    100,87 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen