No Gluten

No Gluten

Gör så här

1. Smält smör och choklad tillsammans. Tillsätt socker och blanda väl.

2. Häll chokladmassan i en blandare med en tillsatt vinge. Tillsätt äggen och blanda tills smeten är slät.

3. Sikta alla torra ingredienser och tillsätt dem, blanda till en slät smet. Blanda till sist i chokladpellets.

4. Låt massan stå i kyl ca 20 min innan den bakas ut till kakor à 90 g (rå deg).

5. Baka av i 160° ca 14 min.

Källa: Arla 100 år

  • Fett
    20,75 g
  • Kolhydrater
    55,18 g
  • Protein
    6,07 g
  • Energi (kJ)
    1814,67 kJ
  • Energi (kcal)
    434,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen