New York Dill and Potatoebread

New York Dill and Potatoebread

Gör så här

1. Blanda degen med övriga ingredienser och rulla en stor kula som får vila under plast i fem minuter.
2. Kavla ut kulan till en platta som passar i rundrivaren och bräck av som ett helt bräck och sätt av den på en hålplåt. Har du inte rundrivare, kavla ut en platta 40 x 40 cm i diameter.
3. Markera rutor med en degskrapa. Strö över rikligt med ost och låt jäsa till dubbel storlek under plast eller stickolle.
4. Baka av i 230° (i varmluftsugn 20 grader lägre temperatur) med fallande värme till 190° i ca 25 minuter eller tills temperaturen i mittten är 96 - 98°.

Tips
Gör en god laxsandwich: skiva lax och lägg på, toppa med sallad.

Serveringsportion ca:
Källa: Baka med kärlek. Och ost.

  • Fett
    2,5 g
  • Kolhydrater
    2,7 g
  • Protein
    2,37 g
  • Energi (kJ)
    188 kJ
  • Energi (kcal)
    44,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen