Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som 
sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.
Print

Napoleonbakelse Arla pro

Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.

Napoleonbakelse Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.
Varianter av napoleonbakelsen finns över hela världen. Grunden är den franska smördegsbakelsen mille-feuille. Den svenska varianten gjorde Johan Brokvist som 
sitt gesällprov i Österike i mitten av 1800-talet. 1876 startade han Brokvist konditori i Växjö och det finns ännu kvar.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen