Nallebröd

Nallebröd

Gör så här

1.Blanda alla torra ingredienser. Rör i smör, yoghurt och honung.
2.Klicka ut degen på smorda plåtar. Platta till lite med mjölad hand.
3.Grädda i ugn, 200º ca 15 min.

Serveringsportion: ca 50 g
Källa: Arla Köket Säkra kort 2010/Skolmat till 100

  • Fett
    5,38 g
  • Kolhydrater
    21,21 g
  • Protein
    3,54 g
  • Energi (kJ)
    629,57 kJ
  • Energi (kcal)
    150,86 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen