När Roy Fares kombinerade några av sina favoritbakverk, brioche, munk och semla, föddes den friterade semlan Munkla. En trippelhybrid med extra twist.
Print

Munkla Arla pro

När Roy Fares kombinerade några av sina favoritbakverk, brioche, munk och semla, föddes den friterade semlan Munkla. En trippelhybrid med extra twist.

Munkla När Roy Fares kombinerade några av sina favoritbakverk, brioche, munk och semla, föddes den friterade semlan Munkla. En trippelhybrid med extra twist.
När Roy Fares kombinerade några av sina favoritbakverk, brioche, munk och semla, föddes den friterade semlan Munkla. En trippelhybrid med extra twist.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen