Mozzarellaquesadilla med pesto

Mozzarellaquesadilla med pesto

Gör så här

1. Bred pesto på brödet. Skär tomaten i skivor, riv ost och lägg på. Krydda med salt och peppar.
2. Lägg på mozzarellaskivorna och strö över basilika eller myntablad.
3. Vik brödet på mitten. Bred lite smör på brödet.
4. Stek i ugn, 200° i ca 7 minuter eller i stekpanna. Vänd efter halva tiden.

Serveringsportion ca: 160 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    22,21 g
  • Kolhydrater
    39,64 g
  • Protein
    14,38 g
  • Energi (kJ)
    1742,78 kJ
  • Energi (kcal)
    416,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen