Mozzarella med rostad paprika

Mozzarella med rostad paprika

Gör så här

1. Dela brödet till en botten och ett lock.
2. Blanda kvarg med soltorkade tomater och basilika. Smaka av med salt och peppar.
3. Dela paprikorna i sex bitar på längden. Grilla dem i ugnen med skalsida uppåt tills skalet är svart. Låt dem svalna lite. Dra bort skalet med hjälp av en kniv. Bred röran på botten.
4. Lägg på bladspenaten sedan mozzarella, skinkan och överst röd och grön paprika.
Sätt på locket.

Serveringsportion ca: Röra/macka 50 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    13,33 g
  • Kolhydrater
    17,64 g
  • Protein
    15,73 g
  • Energi (kJ)
    1073,68 kJ
  • Energi (kcal)
    256,6 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen