Morotswallenbergare med ljummen matvetesallad och örtkräm

Morotswallenbergare med ljummen matvetesallad och örtkräm

Gör så här

1. Låt crème fraichen rinna av i ett kaffefilter.
2. Blanda försiktigt ihop alla ingredienser till wallenbergarna med den avrunna crème fraichen. Smaka av med salt och peppar.
3. Platta ut till biffar à ca 60 g. Vänd i ströbröd. Stek biffarna i smör tills de fått fin färg.
4. Blanda alla ingredienser till örtkvargen. Smaka av med salt och peppar.
5. Koka matvete, låt svalna något. Blanda matvetet med ruccola och ost strax innan servering.
Servera morotswallenbergarna med örtkräm och matvetesallad.

Källa: Arla Guld Ko 2014 

  • Fett
    22,01 g
  • Kolhydrater
    48,54 g
  • Protein
    20,32 g
  • Energi (kJ)
    2012,11 kJ
  • Energi (kcal)
    480,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen