Morotssoppa

Morotssoppa

Gör så här

1. Fräs morötter, potatis och lök och vitlök med timjan i rikligt med smör. Slå på buljong och låt soppan koka ca 40 min tills grönsakerna känns mjuka.
2. Mixa soppan slät med crème fraiche och späd med mjölk. Smaka av med salt och peppar.
3. Servera gärna soppan med en salladsbuffé, ostbröd och tagliatelle

Serveringsportion ca: soppa 220 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    4,72 g
  • Kolhydrater
    7,45 g
  • Protein
    1,8 g
  • Energi (kJ)
    345,08 kJ
  • Energi (kcal)
    82,59 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen