Morotssoppa med bönhummus

Morotssoppa med bönhummus

Gör så här

1. Fräs rotfrukter, lök och vitlök i smör i en kastrull, tillsätt vatten och låt koka tills rotfrukterna är mjuka.
2. Mixa, tillsätt grädde, äppelcidervinäger, salt och peppar.
3. Mixa bönor med vitlök, vatten och olja till hummus. Tillsätt citronsaft, socker, salt och peppar. Servera hummusen till soppan med bröd.

Serveringsportion ca: Soppa 400 g, hummus 45 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    10,37 g
  • Kolhydrater
    32,64 g
  • Protein
    7,06 g
  • Energi (kJ)
    1045,63 kJ
  • Energi (kcal)
    249,88 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen