Morotssallad med Apetina vitost

Morotssallad med Apetina vitost

Gör så här

1. Fräs senapsfrön i smör. Lägg i morötterna. Rör om då och då. Lägg i löken, låt fräsa med på slutet.
2. Smaksätt med ingefära, salt och persilja. Smula över osten.

Källa: Apetina 2011

  • Fett
    11,05 g
  • Kolhydrater
    7,8 g
  • Protein
    6,45 g
  • Energi (kJ)
    675,42 kJ
  • Energi (kcal)
    163,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen