Morotsoppa med Kvibille Ädel

Morotsoppa med Kvibille Ädel

Gör så här

1. Koka rotfrukter och lök mjuka i buljong ca 15 min.
2. Mixa soppan och koka upp.
3. Tillsätt grädde och ost. Sjud någon minut.
4. Tillsätt citronsaft och grädde och smaka av med salt och peppar.

Serveringsportion ca: soppa 4 dl
Källa: Arla Köket nr 2:2007 Senior

  • Fett
    8,49 g
  • Kolhydrater
    19,47 g
  • Protein
    6,36 g
  • Energi (kJ)
    782,59 kJ
  • Energi (kcal)
    188,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen