Morotslasagne

Morotslasagne

Gör så här

1. Gör en redning av vatten och mjöl.

2. Koka upp mjölk, tillsätt lök, cottage cheese, morot, krossade tomater, ketchup, tomatpuré och ostcrème. Häll i redningen och låt koka upp. Smaka av med salt, peppar och chilipulver.

3. Varva sås och lasagnetter i smorda bleck. Avsluta med ett lager sås, strö över riven ost.

4. Tillaga i ugn, 175° ca 45 min.

Katarina Söderström, Björke skola Ingelfors, Finspång

Källa: Kock i skolan veg 2013

  • Fett
    11,07 g
  • Kolhydrater
    50,96 g
  • Protein
    16,22 g
  • Energi (kJ)
    1598,52 kJ
  • Energi (kcal)
    385,15 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen