Morotskrisp

Morotskrisp

Gör så här

1. Skala och skiva moroten tunt (1,3 mm på mandolin).

2. Hetta upp oljan och fritera morotsskivorna i omgångar till gyllene färg. Låt rinna av på hushållspapper och salta.

3. Förvara i burkar med tätslutande lock.

  • Fett
    0,1 g
  • Kolhydrater
    2,64 g
  • Protein
    0,28 g
  • Energi (kJ)
    60,8 kJ
  • Energi (kcal)
    14,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen