Morotskaka

Morotskaka

Gör så här

1.Smält smöret och vispa ihop sockret. Rör ner morotspuré och ägg. Tillsätt övriga ingredienser och rör till en jämn smet.

2.Häll smeten i smorda och bröade formar. Grädda i ugn, 175° ca 40 min. Låt kakan kallna.

3.Rör färskosten smidig och blanda med smöret. Rör i florsocker och morotspuré. Bred toppingen på kakan. Låt stå i kyl.

Serveringsportion:ca 120 g.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    25,81 g
  • Kolhydrater
    48,97 g
  • Protein
    4,43 g
  • Energi (kJ)
    1868,75 kJ
  • Energi (kcal)
    450,48 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen