Morotskaka med pumpa

Morotskaka med pumpa

Gör så här

1. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen.
2. Bland pumpa- och morotsriv i smeten.
3. Blanda mjöl, bakpulver och kanel. Rör ner i smeten.
4. Häll smeten i smorda formar.
5. Grädda i ugn, 175° ca 40 min.
6. Smält smöret till krämen, låt svalna. Rör ner kvarg, florsocker och vaniljsocker. Låt stå i kyl.
7. Stjälp upp kakan och låt kallna. Bred över krämen. Garnera med apelsinskal.

Källa: Arlaköket nr 4 2000

  • Fett
    12,67 g
  • Kolhydrater
    44,81 g
  • Protein
    7,7 g
  • Energi (kJ)
    1369,94 kJ
  • Energi (kcal)
    328,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen