Morots- och gulbetspastej

Morots- och gulbetspastej

Gör så här

1. Skala och riv morot och betor grovt. Låt koka i saltat vatten några minuter och låt rinna av.

2. Blanda grönsaksrivet med kvarg, majsstärkelse, ägg, saffran och kryddor. Smöra en sockerkaksform och fördela blandningen i formen.

3. Baka i ugn på 175° ca 90 min. Låt svalna.

  • Fett
    5,03 g
  • Kolhydrater
    6,64 g
  • Protein
    6,8 g
  • Energi (kJ)
    425,51 kJ
  • Energi (kcal)
    101,68 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen