Morots- och apelsinsås med osttortellini

Morots- och apelsinsås med osttortellini

Gör så här

1. Fräs lök i smör. Tillsätt morötter och fräs i ytterligare någon minut. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaka av med juice, basilika, salt och peppar.
2. Koka tortellini. Servera med riven ost.

Serveringsportion: sås 120 g, tortellini 100 g, riven ost 10 g
Källa: Arla Köket 2:2001

  • Fett
    15,4 g
  • Kolhydrater
    21,42 g
  • Protein
    9,86 g
  • Energi (kJ)
    1129,17 kJ
  • Energi (kcal)
    274,05 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen