Mördegskakor

Mördegskakor

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser i maskin med vinge.

2. Kavla degen 15 mm tjock. 

3.Kyl degen i minst 30 min och skär i 15x15 mm bitar. 

4. Pensla vatten på toppen och doppa i gult socker, ta bort sockret som hamnar på sidorna. 

5. Baka av i 155°, ca 15 min.

6. Doppa i choklad upp till sockerkanten.

Källa: Klassiker i ny stil 2013 

  • Fett
    1,78 g
  • Kolhydrater
    3,38 g
  • Protein
    0,39 g
  • Energi (kJ)
    130,59 kJ
  • Energi (kcal)
    31,48 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen