Mjukt tunnbröd

Mjukt tunnbröd

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser (Spara 1/5 av vetemjölet till kavringen) i degblandare till en smidig deg.
2. Dela upp degen i bitar à 125 g, rundriv dem och lägg på mjölade plåtar. Låt jäsa i 30-40 min till 3 gånger storlek.
3. Kavla ut med naggad kavel och baka av i ugn, 220° i 4-5 min.
4. Låt ånga av och packa sedan i plastpåse medan tunnbrödet fortfarande är lite ljummet.

Källa: Matiga smörgåsar 2013

  • Fett
    19,17 g
  • Kolhydrater
    69,25 g
  • Protein
    11,77 g
  • Energi (kJ)
    2076,69 kJ
  • Energi (kcal)
    497,94 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen