Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. 
Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.
Print

Misobakad gös, purjolökskräm och shiitake Arla pro

Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.

Misobakad gös, purjolökskräm och shiitake Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.
Vackra, enkla råvaror med japanskt smakuttryck. Gösen får fin sälta av misosmör och sojainkokt svamp. Precis som i finalen använder Johan purjolöken på flera olika sätt. 
Här i en syrlig kräm och som friterat strimlat krisp.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen