Mint condition

Mint condition

Gör så här

1. Lägg fikon, mynta och råsocker i ett Old fashioned-glas. Brygg espresson ner i glaset och muddla sedan ingredienserna.
2. Skumma Baristamjölk och tillsätt i glaset, dekorera gärna med ett färskt myntablad.
Servera.

Serveringsportion: ca 2 dl
Källa: Deli nr 10, 2006

  • Fett
    2,87 g
  • Kolhydrater
    18,99 g
  • Protein
    4,52 g
  • Energi (kJ)
    518,4 kJ
  • Energi (kcal)
    126,03 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen