Mini-Pavlovas

Mini-Pavlovas

Gör så här

1. Vispa äggvitorna till hårt skum. Rör ner socker och fortsätt vispa tills det bildas toppar. Blanda ner maizenamjöl och citronsaft.
2. Klicka ut marängen på bakplåtspapper, ca 10 små klickar. Använd en sked och gör små taggar på kanten av klickarna.
3. Grädda i ugnen vid 120°, ca 40 minuter. Stäng av värmen och låt stå i eftervärmen, ca 4 timmar. Låt svalna.
4. Vispa vaniljsåsen eller grädden. Toppa varje maräng med en klick. Skär jordgubbarna i kvartar och garnera med dem. Smält chokladen och ringla den över varje pavlova.

Serveringsportion ca: 160 g
Källa: Älskade Gubbar 2008

  • Fett
    25,88 g
  • Kolhydrater
    37,34 g
  • Protein
    3,88 g
  • Energi (kJ)
    1659,77 kJ
  • Energi (kcal)
    401,27 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen