Mini-Clafoutis med vaniljfluff

Mini-Clafoutis med vaniljfluff

Gör så här

1. Blanda mjöl, socker, mandelmjöl och salt.

2. Vispa upp ägg och äggula, tillsätt grädden. Blanda ner de torra ingredienserna.

3. Fördela fyllningen i små smörade formar och lägg i bären.

4. Grädda i vattenbad i ugn på 200° ca 15 min eller tills de har fått fin höjd och gyllenbrun färg. Låt svalna i formen.

  • Fett
    8,75 g
  • Kolhydrater
    7,75 g
  • Protein
    1,97 g
  • Energi (kJ)
    492,79 kJ
  • Energi (kcal)
    118,68 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen