Minestronesoppa med yoghurtkräm

Minestronesoppa med yoghurtkräm

Gör så här

1. Fräs lök, vitlök och örter i smör. Tillsätt tomatpuré, låt fräsa med en liten stund.
2. Slå på tomatkross, buljong, kryddor och rotfrukterna. Sjud soppan under lock i ca 45 min.
3. Tillsätt sopp-pasta, koka i 5-6 min.
4. Lägg sist ner bönor och ärtor, låt koka upp.
5. Rör ihop ingredienserna till yoghurtkrämen.
6. Servera med soppan och gärna ett gott bröd.

Serveringsportion ca: Soppa 300 g, yoghurtkräm 35 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

  • Fett
    7,7 g
  • Kolhydrater
    24,4 g
  • Protein
    12,53 g
  • Energi (kJ)
    931,74 kJ
  • Energi (kcal)
    225,01 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen