Milkshake med björnbär och persika

Milkshake med björnbär och persika

Gör så här

  1. Kärna ur och dela persikorna i bitar. Mixa slätt med björnbär och yoghurt.

  2. Mixa ner glassen sist och häll upp i glas.

    Källa: California Style Jimmi Eriksson Årets kock 2016

  • Fett
    12,5 g
  • Kolhydrater
    21,73 g
  • Protein
    5,04 g
  • Energi (kJ)
    950,2 kJ
  • Energi (kcal)
    232,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen