Mild potatissoppa med vitlökskräm

Mild potatissoppa med vitlökskräm

Gör så här

1.Fräs potatis och lök i smör- & rapsolja.
2.Tillsätt buljong. Koka på svag värme ca 15 min. Mixa soppan.
3.Tillsätt grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
4.Blanda cottage cheese och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
5.Servera en klick i soppan vid servering.


Serveringsportion ca: soppa 3,5 dl, cottage cheese 40 g
Källa: Arlaköket förskola, nr 1 2006

  • Fett
    9,14 g
  • Kolhydrater
    20,54 g
  • Protein
    8,87 g
  • Energi (kJ)
    853,44 kJ
  • Energi (kcal)
    206,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen