Mexikansk lasagne

Mexikansk lasagne

Gör så här

1. Fräs lök och vitlök i smör i en kastrull. Tillsätt tomatkross, chilisås och kryddor. Låt sjuda ca 15 min.
2. Stek champinjonerna så att all vätska försvinner. Rör ner cottage cheese, paprika,champinjoner och majs i tomatsåsen.
3. Koka upp mjölken till bechamelsåsen och red av med mjöl, smaka av med salt och peppar. Låt koka 5 min.
4. Varva lasagneplattorna med bechamellsås och tomatsås i smorda bleck. Avsluta med bechamellsås och strö över ost. Tillaga i ugn, 175º ca 30-40 min.
5. Servera lasagnen med tomatsallad.

Serveringsportion ca: Lasagne 300 g, tomatsallad 75 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    14,62 g
  • Kolhydrater
    45,79 g
  • Protein
    19,32 g
  • Energi (kJ)
    1698,98 kJ
  • Energi (kcal)
    406,96 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen