Mexikansk köttfärsgryta

Mexikansk köttfärsgryta

Gör så här

1. Bryn färsen i smör. Tillsätt chili, krossade tomater, vatten och kryddor, låt koka ihop 20-30 min.
2. Tillsätt majs, crème fraiche och bönor. Salta.
3. Koka ris.
Servera grytan med råris.

Serveringsportion ca: gryta 225 g, råris 90 g
Källa: Arla Köket ung 2003:1/Skolmat till 100

  • Fett
    12,01 g
  • Kolhydrater
    34,6 g
  • Protein
    15,07 g
  • Energi (kJ)
    1316,18 kJ
  • Energi (kcal)
    314,77 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen