Mexikansk fiskbiff

Mexikansk fiskbiff

Gör så här

1. Mixa fisken. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ägg, lök, spiskummin, tacosås och vitlök. Blanda väl.
2. Blanda tortillachips med grädde och crème fraiche, låt svälla i ca 10 min.
3. Forma fisksmeten till platta biffar och panera dem i chipsblandningen.
4. Stek biffarna i smör.
5. Koka bulgur.
Servera havsburgarna tillsammans med örtyoghurt och bulgur.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Fredrik Andersson, Dalhems förskola, Sala

  • Fett
    18,67 g
  • Kolhydrater
    38,72 g
  • Protein
    29,86 g
  • Energi (kJ)
    1893,14 kJ
  • Energi (kcal)
    450,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen