Mexikansk chili med gräddfilstopping

Mexikansk chili med gräddfilstopping

Gör så här

1.Koka alla grönsakerna som ingår i tomatsåsen i vatten, tomatpuré och olja. Mixa till en slät sås.
2.Tillsätt bönor och vitlök. Blanda i kryddorna och smaka av med salt och peppar.
3.Koka bulgur.

Servera chilin med bulgur och gräddfil.

Serveringsportion: ca 330 g
Källa:Arla Köket Årets Guld Ko recept 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    6,07 g
  • Kolhydrater
    44,63 g
  • Protein
    12,52 g
  • Energi (kJ)
    1262,45 kJ
  • Energi (kcal)
    301,35 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen