Mexikansk böngryta

Mexikansk böngryta

Gör så här

1. Fräs lök och vitlök på medelvärme i olja några minuter. Dela, kärna ur och hacka chili och paprika. Fräs med den hackade löken ca 1 min.

2. Tillsätt resterande ingredienser. Låt grytan sjuda ca 20 min.

3. Toppa grytan vid servering med crème fraiche och koriander. Servera gärna med ris.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    23,12 g
  • Kolhydrater
    24,98 g
  • Protein
    10,15 g
  • Energi (kJ)
    1524,15 kJ
  • Energi (kcal)
    364,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen