Mediterrane sandwich

Mediterrane sandwich

Gör så här

1. Dela brödet och bred på färskost.
2. Lägg på bresaola, tomater, rucola, ost och pinjenötter
3. Droppa över olivolja och krydda med salt, peppar och chiliflakes.

Serveringsportion: ca 280 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    19,29 g
  • Kolhydrater
    78,39 g
  • Protein
    18,9 g
  • Energi (kJ)
    2380,1 kJ
  • Energi (kcal)
    568,62 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen