Medelhavssås med oliver

Medelhavssås med oliver

Gör så här

1. Blanda yoghurt, vitlök, ost, oliver och smaka av med salt och peppar. 2. Häll upp i skål, vänd försiktigt ner ajvar utan att det blandar sig helt.

3. Garnera gärna med lite extra olivhack och färsk oregano.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    4,49 g
  • Kolhydrater
    1,58 g
  • Protein
    2,65 g
  • Energi (kJ)
    247,74 kJ
  • Energi (kcal)
    59,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen