Matlyckans fisksoppa

Matlyckans fisksoppa

Gör så här

1. Lägg i potatis, purjolök och rotfrukter i en gryta. Häll i vatten, buljong, salt och peppar. Låt koka till mjuk konsistens.
2. Lägg i fisken och sjud försiktigt i ca 10 min. Tillsätt grädde och crème fraiche. Låt soppan bli varm.
3. Häll i dillen.

Recept: Janet Jörnlid, Slöingeskolan, Slöinge
Källa: Kock i skolan 2011

  • Fett
    11 g
  • Kolhydrater
    17,79 g
  • Protein
    12,52 g
  • Energi (kJ)
    941,3 kJ
  • Energi (kcal)
    226,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen