Mårtensgryta

Mårtensgryta

Gör så här

1. Bryn kyckling, lök och palsternacka i smör. Häll över kycklingbuljong och låt koka upp.
2. Tillsätt salvia och låt koka ca 30 min.
3. Tillsätt äpplen och red av med vetemjöl utrört i grädde. Låt koka ytterligare ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka potatisen.
Servera grytan med potatis och sallad.

Serveringsportion
Mårtensgryta ca 180 g
Potatis 175 g
Sallad 50 g

  • Fett
    12,71 g
  • Kolhydrater
    39,86 g
  • Protein
    33,65 g
  • Energi (kJ)
    1753,95 kJ
  • Energi (kcal)
    421,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen