Marmeladgryta med fläskkött

Marmeladgryta med fläskkött

Gör så här

1. Bryn lök och morot i smör. Tillsätt köttet och bryn runt om.
2. Häll på buljong, crème fraiche, ingefära och soja. Koka upp tills köttet och grönsakerna är färdiga 5-10 min. Smaka av med apelsinmarmelad, salt och peppar.
3. Servera med kokt potatis och broccoli.

Serveringsportion ca: Gryta 200 g, potatis 175 g, broccoli 50 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

  • Fett
    21,69 g
  • Kolhydrater
    44,18 g
  • Protein
    38,33 g
  • Energi (kJ)
    2260,92 kJ
  • Energi (kcal)
    540,7 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen