Marinerade jordgubbar med basilikakräm

Marinerade jordgubbar med basilikakräm

Gör så här

1. Skär jordgubbarna i kvartar. Lägg dem i en skål. Tillsätt socker och balsamvinäger. Låt stå i kyl, ca 1 timme.
2. Hacka basilikan. Blanda försiktigt basilika, socker och crème fraiche. Rör inte för mycket, då finns det risk att toppingen blir rinnig.
3. Dela upp jordgubbarna i portionsskålar och spara marinaden. Klicka på crème fraiche och häll över lite marinad. Garnera med färska basilikablad.

Serveringsportion: 200 g
Källa: Älskade Gubbar 2008

  • Fett
    20,59 g
  • Kolhydrater
    32,9 g
  • Protein
    1,85 g
  • Energi (kJ)
    1365,7 kJ
  • Energi (kcal)
    326,73 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen