Marinerad hällefilé med örtyoghurtsås

Marinerad hällefilé med örtyoghurtsås

Gör så här

1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden. Låt fiskfiléerna ligga i marinaden i ca 2 tim.
2. Blanda ihop ingredienserna till örtsåsen, låt stå svalt.
3. Vik fiskfiléerna dubbla och lägg på smorda bleck tillsammans med hälften av marinaden. Stek i konvektionsugn 200º i ca 15 min.

Serveringsportion: Fisk ca 120 g, sås ca 0,5 dl. haricots verts ca 70 g, ris ca 150 g
Källa: Dagens Lätt

  • Fett
    14,99 g
  • Kolhydrater
    44,56 g
  • Protein
    28,8 g
  • Energi (kJ)
    1818,97 kJ
  • Energi (kcal)
    435,62 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen