Mannagrynsgröt med hallon och osthårding

Mannagrynsgröt med hallon och osthårding

Gör så här

1. Koka upp mjölk och salt. Vispa i mannagryn. Koka på svag värme under omrörning ca 5 min. Blanda i hallon eller servera dem på gröten.
2. Servera gröten med mjölk. Bred ostsmörgåsar. Dekorera med gurka och kryddgrönt.

Serveringsportion: gröt 125 g, mjölk 1,5 dl, smörgås 1 st
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

  • Fett
    18,98 g
  • Kolhydrater
    26,15 g
  • Protein
    17,53 g
  • Energi (kJ)
    1469,51 kJ
  • Energi (kcal)
    351,29 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen