Mandeltårta

Mandeltårta

Gör så här

1. Mixa mandel fint i matberedare.
2. Tillsätt socker och ägg, mixa allt till en smet.
3. Grädda smeten på plåt eller i bakplåtspappersklädd form i ugn på 180°C ca 25 minuter, tills den stelnar. Låt svalna.
4. Blanda kvarg med vaniljsocker. Toppa kakan med krämen och med bär.

10 portioner = 1 kaka

Serveringsportion ca: 150 g
Källa: Deli nr 10, 2006

  • Fett
    17,36 g
  • Kolhydrater
    28,23 g
  • Protein
    11,25 g
  • Energi (kJ)
    1329,48 kJ
  • Energi (kcal)
    316,34 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen